KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Biedronki

Wychowawcy: mgr Aneta Cichuta, mgr Anna Maniecka

Nasza wirtualna grupa Biedronek

Ogrodnicy

28.03.2021
Ogrodnicy

Ogrodnicy

28.03.2021

Wiosenne przebudzenie  w kąciku przyrody u Biedronek. Dzieciaki same sadziły cebulkę, owies. Podlewając swoje roślinki uczyły się systematycznej pielęgnacji....

Dzień pizzy

28.03.2021
Dzień pizzy

Dzień pizzy

28.03.2021

Pizza Jest okrągła niczym koło,   z nią jest smacznie i wesoło.     Pachnie warzyw całą gamą,   Lubię ją zajadać z mamą.       Dzień Pizzy, było kolorowo i wesoło....

Ciasteczka

28.03.2021
Ciasteczka

Ciasteczka

28.03.2021

Dziś w Biedronkach królowała mąka. Było mnóstwo radości i zabawy a ciasteczka własnoręcznie zrobione smakowały jak nigdy...

Dzień Babci i Dziadka

Kochana Babciu w dniu twojego święta, życzę byś była zawszę uśmiechnięta i Ty drogi Dziadku miej uśmiech na twarzy, niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz. Najlepsze życzenia składają "Biedroneczki...

Dzieciaki - Mleczaki

W grupie ,,Biedronki” realizowany był projekt edukacyjny Dzieciaki mleczaki. Celem realizowanego programu było wzbogacenie wiadomości wśród  dzieci na temat roli mleka  i produktów mlecznych, a także kształcenie prawidłowych nawyków żywieniowych poprzez zabawę....