KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Wpłaty za pobyt i wyżywienie dziecka w przedszkolu należy dokonywać na następujący rachunek:

PKO Bank Polski 68 1020 3958 0000 9102 0268 0304

Wszystkie wpłaty należy dokonywać na rachunek bankowy do 25- tego dnia każdego miesiąca.

W tytule przelewu proszę wyszczególnić:

  • imię i nazwisko dziecka, grupę
  • wpłata za wyżywienie ( koszt wyżywienia za jeden dzień to 9zł: śniadanie 2zł, obiad 5zł, podwieczorek 2zł)
  • wpłata za pobyt (1zł godzina płatna ponad podstawę programową czyli od 6 do 7 i następne płatne od 12 do17)

W przypadku dokonania wpłaty po 25 – tym prosimy o dostarczenie potwierdzenia przelewu.
Informacja o wysokości opłat za dany miesiąc będzie przekazana przez intendenta do 10-tego dnia każdego miesiąca. 

 W sprawach dotyczących opłat za przedszkole proszę dzwonić do  pani intendent na  numer 512 649 862